Naci Aktaş’ın Kariyerinde Yeni Bir Dönem
Trabzon'un Araklı ilçesinde 1977 yılında doğan Naci Aktaş, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduktan sonra çeşitli önemli görevlerde bulundu. Yüksek lisans eğitimini İngiltere Exeter Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi ve Kamu Politikası üzerine tamamlayan Aktaş, 2022 yılında ise Atatürk Üniversitesi’nde doktorasını alarak Yönetim ve Organizasyon alanında uzmanlaştı.

Kamu hizmetine 2000 yılında müfettiş olarak başlayan Aktaş, 2004 yılında 91. Dönem Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine geçti. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık yaptıktan sonra, Erzurum Vali Yardımcılığı ve İçişleri Bakanlığı bünyesinde önemli görevler üstlendi. Aktaş, Seferihisar ve son olarak Etimesgut Kaymakamı olarak görev yaptı.

En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede En Etkili Bilim İnsanları Sıralaması Açıklandı: GRÜ’den 7 Duayen Listede

Uşak Valisi Olarak Yeni Görevine Başlıyor
Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Uşak Valisi olarak atanan Naci Aktaş, bu atama ile yeni bir sorumluluğa adım atmış oldu. Aktaş, Uşak halkının sorunlarına çözüm bulma ve şehri daha da geliştirme noktasında önemli adımlar atması beklenen bir isim.

Ailesi ve Özel Hayatı
Evli ve iki kız çocuğu babası olan Aktaş, iş dışında ailesi ile vakit geçirmeyi önemsiyor. Aktaş’ın Trabzonlu olması, Trabzon halkı için de ayrı bir gurur kaynağı oluşturuyor. Aktaş’ın Uşak Valisi olarak atandığı haber, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN