Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı! Trabzon’un Gururu KTÜ, Yapay Zekâ ve Veri Mühendisliği Bölümünü Açtı!

Valilikten Taziye Mesajı
Trabzon Valiliği, Hacer Lermi’nin vefatıyla ilgili bir taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Trabzon Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu’nda görev yapan değerli öğretmenimiz Hacer Lermi’nin yakalanmış olduğu amansız hastalık sonucu vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm çalışma arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Milli eğitim camiamızın kıymetli bir üyesini kaybetmenin derin acısını paylaşıyoruz. Mekanı cennet olsun," ifadelerine yer verildi.

Eğitim Camiamızda Derin Üzüntü
Hacer Lermi, Vakfıkebir’de öğrencileri ve meslektaşları tarafından sevilen, saygı duyulan bir öğretmendi. Öğrencilerine sevgisini ve bilgisini büyük bir özveriyle aktaran Lermi, sadece eğitim camiasında değil, aynı zamanda mahalle halkı arasında da büyük bir saygı kazanmıştı. Onun vefatı, Trabzon eğitim dünyasında derin bir boşluk bıraktı.

Muhabir: AYŞE SANCAK