Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadelesini sürdüren Trabzonspor, önceki gün evinde karşı karşıya geldiği MKE Ankaragücü Ikon Menkul karşısında sahadan 98-92’lik skorla galibiyetle ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini almıştı.

İlk yarıyı önde kapatan ancak üçüncü çeyrekte 1 sayı farkla geri düşen Bordo-Mavililer, son çeyrekte ağırlığını koyarak 29 sayı bulmuş ve müsabakayı kazanmıştı. Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde Basketbol Süper Ligi hedefleyen takımlardan biri olan MKE Ankaragücü karşısında muhteşem bir galibiyete imza atan Trabzonspor’da başantrenör Faruk Beşok da gelecek adına umutlu konuştu. Faruk Beşok maç sonu yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

ZORLANDIĞIMIZ ANLAR OLDU

TFF ile THY Arasında Yeni Sponsorluk Anlaşması İmzalandı! TFF ile THY Arasında Yeni Sponsorluk Anlaşması İmzalandı!

“Seyir kalitesi yüksek, zevkli ve heyecanlı bir karşılaşma oynadık. Maçın başından sonuna kadar aynı heyecan devam etti. Ankaragücü bu ligde Süper Lig’i hedefleyen üç dört takımdan birisi. Çok kaliteli bir takıma karşı oynadık. Zorlandığımız anlar oldu ama böyle kaliteli bir takımı yenmek, böyle bir galibiyetle lige başlamak bizim için çok önemliydi. Adaptasyon dönemimiz devam ediyor. En kısa zamanda bu adaptasyon döneminin sıkıntılarını atlatıp, ondan sonrasında çok daha keyifli bir oyun izletmek için elimizden geleni yapacağız”. Trabzonspor, ligin 4’üncü haftasında 6 Ekim Pazar günü Konya Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU