Paul Onuachu transferinde de sona yaklaştıklarını ifade eden Doğan, "Onuachu ile aramızda hiçbir problem yok. Kendisi ve ailesi şehri çok sevdi, burada kalmak istediğini sürekli bizlere ve ailesine tekrarlıyor. Kampa da katılmadı kendi takımında. Kulübünün ciddi bir talebi vardı, yavaş yavaş onlar aşağı iniyor. Biz de yukarı çıkıyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta içinde bu işi noktalandırmayı planlıyoruz" dedi.

Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü Trabzonspor'da Sevindiren Haber! Nwakaeme Ve Vısca Takıma Döndü

"DÜNYA ÇAPINDA BİR OYUNCU"

Başkan Doğan, forvet transferi için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Basında adı geçmeyen önemli bir santrfor daha var gündemimizde, ikisini de alabiliriz. Daha önce de söylemiştim. O da Onuachu'nun özelliklerinde pivot bir santrfor. Dünyada bilinen bir oyuncu, görüşüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde. Belki Onuachu ile birlikte belki de ikisinden birini kadromuza katmak istiyoruz. İkisi de ilerliyor. Niyetimiz ikisini de almak ama kontenjan var" ifadelerini kullandı.

"UĞURCAN'A TEKLİF YOK"

Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, Kopenhag maçı için taraftarlardan destek  istedi

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır için henüz resmi bir teklifin gelmediğini açıklayan Doğan, "Uğurcan bu şehrin evladı. Bu formayı giymekten gurur duyan bir Trabzonsporlu, duymayanlardan değil. Uğurcan'ın Avrupa'da oynama hayali var. Biz de bu hayalin gerçekleşmesi için Avrupa'nın üst düzey kulüplerinden biri, kendisine talip olursa gitmesine anlayış göstereceğimizin sözünü vermiştik. Şu ana kadar gelen resmi bir teklif yok." dedi.

"5-6 TRANSFER DAHA YAPACAĞIZ"

Başkan Doğan, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve 5-6 oyuncu daha transfer edeceklerini belirtti. "Gidecek oyuncular da olacak. Tahminen 5 veya 6 transfer daha gerçekleştirmiş olacağız gibi duruyor. Orta saha için yerli ve tanınmış bir isimle görüşüyoruz. Muhammed Cham ile ilgili bir problemimiz yok, kulübünün ciddi bir bonservis beklentisi var. Onlar aşağıya geldiler, biz de biraz yukarı geldik. Bu transferin biteceğini düşünüyorum" açıklamalarında bulundu.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN