Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

Karşılaşmaya etkili başlayan Trabzonspor, maçın ilk periyodunu 20-12 önde tamamladı ve devreye 44-29 önde girdi. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren takım, üçüncü periyodu 62-41 önde bitirirken, maçı da 77-54'lük skorla kazanmayı başardı. Bu galibiyetle Trabzonspor, Final Grubu'ndaki üç maçını da galibiyetle tamamlamış oldu.

Antrenör H. Osman Ekici, maç sonrası yaptığı açıklamada, takımın savunma direnciyle turnuvada başarılı bir grafik çizdiğini belirtti. Takım olarak harika bir uyum ve enerji yakaladıklarını vurgulayan Ekici, savunma enerjileri sayesinde maçları kazanmayı sürdürdüklerini ve şimdiye kadar üç maçlarını da kazandıklarını dile getirdi. Ekici, hedeflerinin tüm maçları kazanarak turnuvayı şampiyon olarak tamamlamak olduğunu ifade ederek, bu hedeflerine taraftarlarının desteğiyle ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

Trabzonspor Basketbol A Takımı, Final Grubu'ndaki dördüncü maçını 14 Haziran Cuma günü saat 15.30'da Bursa Tofaş Spor Salonu'nda ABB Egospor ile oynayacak. Bu maçı kazanmaları halinde 2. Lig'e yükselmeyi garantileyecekler.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN