Müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Sezonun ilk iç saha maçında taraftar desteği ile sezonun ilk galibiyetini almanın mücadelesini verecek olan Bordo-Mavili ekipte yabancı oyuncular Ty Gordon ve Jordan Skipper-Brown’un lisans sorunları çözüldü. Kapaklıspor maçında forma giyemeyen Trabzonspor’un iki yabancı oyuncusu, Haremspor maçında parkede olacak.

LİSANS SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Geçmiş dönemlerdeki borçlarından ötürü FIBA, Trabzonspor’un iki yabancı oyuncusuna lisans izni vermemişti. Ancak Bordo-Mavili Kulüp, hafta boyunca yapılan girişimlerin ardından bu sorunu çözdü. Trabzonspor Basketbol Takımının menajeri Cömert Küce, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Mağdur edildiğimiz bir konuda FIBA’nın geçici tedbir kararıyla lisans problemini çözdük. İnşallah hafta sonu yabancı oyuncularımızı da kadromuza katarak daha güçlü çıkacağız. Başkanımız önderliğinde Trabzonspor menfaatleri ne gerektiriyorsa onu yaparak yolumuza devam edeceğiz.”

Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi? Stefan Savic’in MR Sonuçları Çıktı: Gaziantep Maçında Oynayabilecek Mi?

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN