7 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Trabzonspor Basketbol Takımı, 19 Nisan Cumartesi günü kupasını taraftarıyla buluşturacak. Transfer çalışmaları da şimdiden başladı.
TRABZONSPOR BASKETBOL ZİRVEYE OYNUYOR
Başantrenör Faruk Beşok ve Genel Menajer Cömert Küce yönetiminde bu sezon adeta destansı bir performans sergileyen takım, yeniden Süper Lig’de kalıcı olmayı değil, zirveye oynamayı hedefliyor. Şampiyonluk sadece bir başlangıç olarak görülürken, kulüp yönetimi gelecek sezonun kadrosu için şimdiden çalışmalara başladı.
TRANSFER HAREKETLİLİĞİ BAŞLADI
Trabzonspor Basketbol’da iç ve dış transfer için görüşmeler resmen başladı. Kulüp, hem tecrübeli hem de potansiyel vadeden oyuncularla temaslarını sürdürüyor. Kadro derinliğini artırmayı planlayan bordo-mavili ekip, gelecek sezon için istikrarlı ve iddialı bir takım kurmayı hedefliyor.
TRABZON’DA BASKETBOL RÜZGARI
Şampiyonluk kupasıyla birlikte Trabzon’da basketbol heyecanı yeniden zirveye çıktı. Taraftarlar, 19 Nisan’da gerçekleşecek kupa seremonisi için gün sayarken, yönetimin taraftarla birlikte sezonu noktalayacağı bu özel günün coşkuyla geçmesi bekleniyor.