Trabzonspor'un transfer gündemindeki önemli isimlerden biri de Olympiakos'un Gineli orta saha oyuncusu Mady Camara. Yunan basınında yer alan haberlere göre, 27 yaşındaki oyuncu için PAOK'tan 1.5 milyon Euro'luk bir teklif gelmiş ancak Camara'nın imza parasıyla birlikte talebi 2 milyon Euro olarak belirlenmiş.
Mady Camara : AS Romane lèvera pas l'option d'achat pour le Guinéen -  Africa Top Sports

Trabzonspor yönetimi, Camara'nın transferi için gerekli şartları oluşturmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Oyuncunun menajeri de kulüple temas halinde ve transfer sürecini hızlandırmaya çalışıyor. Abdullah Avcı, orta sahada güçlü ve dinamik bir oyuncu profili arayışında ve Camara bu tanıma uyan bir isim olarak öne çıkıyor.
Camara, un assist e tanta voglia di provare a convincere Mou

Al Nassr'dan Ayrılan Talisca, Bordo-Mavililerin Gündeminde Al Nassr'dan Ayrılan Talisca, Bordo-Mavililerin Gündeminde

Trabzonspor, Mendy ve Lundstram transferlerinin yanı sıra Mady Camara'nın da kadroya katılması halinde orta saha hattını oldukça güçlendirecek. Bordo-Mavililer'in taraftarları, bu transferlerin gerçekleşmesini büyük bir heyecanla bekliyor.

Mady Camara: Notizie, Info e Statistiche Aggiornate

Şu anda 6 milyon Euro değerinde olan Camara, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde 4 maçta görev alırken, Yunan Süper Ligi'nde de 17 maçta 1277 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti. Ancak, son dönemde Olimpiakos'ta kadroda yer almayan oyuncunun, UEFA Konferans Ligi Finali'nde de yer almaması dikkat çekti.

Camara senza pace, perseguitato dai ladri a Roma: secondo furto d'auto in  pochi giorni

Orta sahada savaşçı oyun kimliğiyle öne çıkan Gineli oyuncu, kariyerinde Roma'da da forma giydi. Geçtiğimiz sezon 29 resmi maçta 1 gol, 1 asistlik performans gösteren Mady Camara, Gine Milli Takımı'nda da bugüne kadar 22 karşılaşmaya çıktı.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA