ÇAKIROĞLU AİLESİNDEN ORTAK AÇIKLAMA

Geçtiğimiz hafta sonu bir araya gelen Çakıroğlu ailesi, ortak bir açıklama yaparak Yalçın Orhan’ın Trabzonspor üyeliğinden istifa etmesi gerektiğini ifade etti. İrfan Çakıroğlu tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Trabzonspor camiası büyük bir ailedir. Bu aile, Türk futboluna birçok spor adamı, sporcu ve yönetici kazandırmıştır. Bu ailenin adiyetini taşıyan hiç kimse, camianın şahsi manevi değerlerine zarar vermemeli ve kişisel menfaatlerini camianın üzerinde tutmamalıdır. TFF seçimlerinde de Trabzonspor yönetimi ve camiasının aleyhinde pozisyon alan Yalçın Orhan’ın, Kulüp Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi ve camiadan özür dileyerek istifa etmesi çağrısında bulunuyoruz."

Uğurcan Çakır Penaltıya İzin Vermedi Uğurcan Çakır Penaltıya İzin Vermedi

TEPKİLER VE DESTEKLER DEVAM EDİYOR

Trabzon ve İstanbul başta olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinden gelen tepkiler, Çakıroğlu ailesinin açıklaması ile daha da güçlendi. Taraftarlar ve camia, Orhan’ın Trabzonspor üyeliğinden istifa etmesi için baskı yaparken, Çakıroğlu ailesi de bu çağrıyı destekleyerek, camianın bir bütün olarak hareket etmesi gerektiğini vurguladı.

Muhabir: BİROL SANCAK