Rize Kanatsız Kaldı! Çaykur Rizespor'un Kanat Oyuncuları Cezalı Durumda Rize Kanatsız Kaldı! Çaykur Rizespor'un Kanat Oyuncuları Cezalı Durumda

Bordo-Mavililerin, Fransa ekibi Clermont ile de büyük oranda anlaşmaya vardığı gelen bilgiler arasında. Muhammed Cham’ın sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşım, Bordo-Mavili taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Paylaşımda "Zaman her şeyi gösterecek" ifadeleriyle birlikte kum saatinin yer alması dikkat çekti.

Trabzonspor taraftarlarının transferini en çok istediği oyuncuların başında gelen Muhammed Cham, Batista Mendy tarzında, gelecek adına değerine değer katacak bir oyuncu profili çiziyor. Liglerin sona ermesinin ardından Trabzonspor’un Muhammed Cham transferini resmen açıklaması bekleniyor.

Bonservis değeri 6 milyon Euro olarak gösterilen Avusturyalı 10 numara için Clermont’un kapıyı 7 milyon Euro'dan açtığı biliniyordu. Trabzonspor ise 4 milyon Euro teklif yapmıştı. Bordo-Mavililerin son olarak teklifi 5 milyon Euro'ya çıkardığı ifade ediliyor.

Trabzonspor'un kadrosuna katmaya hazırlandığı Muhammed Cham, ofansif orta saha mevkisindeki yetenekleri ve gol katkısıyla takımın hücum hattına önemli bir güç katacak.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak