Başlık: Trabzonspor'un Teklif Yaptığı Samuel Gigot Marsilya'da Kriz Yarattı!

Trabzonspor'un Stefan Savic transferi öncesinde teklif yaptığı ve kulübüyle anlaştığı Gigot, bordo-mavili takıma gelmeyi kabul etmemişti. Arap kulüplerinden de teklif alan Fransız stoper, Marsilya'da kalmak istediğini belirterek bu teklifleri de reddetmişti. Ancak Fransız kulübü, 30 yaşındaki futbolcuya kadro planlamasında olmadığını bildirerek kendisine kulüp bulması gerektiğini iletti.

Samuel Gigot en Algérie ? La réponse est vite connue

Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır Paylaşımı! Trabzonspor'dan Uğurcan Çakır Paylaşımı!

L'EQUIPE'nin haberine göre, Marsilya'nın açıkça "git" dediği Samuel Gigot, yönetim danışmanı Mehdi Benatia ile büyük bir tartışmanın eşiğine geldi. Gigot'un, Benatia'ya kulübü zorda bırakmayacağını ve ayrılacağını ancak kendi seçtiği takıma gitmek istediğini söylediği ifade edildi. 30 yaşındaki futbolcu, kulübe karşı her zaman saygılı olduğunu ve kendisinin de aynı karşılığı görmek istediğini belirtti.Marsilya kulübünün ise Trabzonspor'dan gelen teklife rağmen ayrılmayan Gigot'u uyardığı ve bir an önce takım bulmasını istediği belirtildi.

Foot : Samuel Gigot offre le derby de Moscou au Spartak

Samuel Gigot'un bu tavrı, kulüpte kriz yarattı ve Marsilya yönetimini zor durumda bıraktı. Trabzonspor taraftarları, Samuel Gigot'un yaşadığı bu krizle birlikte kulüplerinin doğru bir transfer hamlesi yapıp yapmadığını sorguluyor. Bordo-mavililer, Stefan Savic transferi ile savunma hattını güçlendirirken, Samuel Gigot'un durumu Türk futbol kamuoyunda merakla takip ediliyor. Marsilya'da yaşanan bu kriz, Fransız futbolcusunun geleceğini belirsizleştirirken, Trabzonspor'un transfer politikasının ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN