Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı Beşiktaş Maçındaki Kırmızı Kart Sonrası Edin Visca’dan Özür Mesajı

Trabzonspor, Watford'un Yıldızı Wesley Hoedt ile Anlaşma Aşamasında! Büyük Transfer Hamlesi Geliyor

Geçtiğimiz sezon Championship'in en iyi 11'ine seçilen Hoedt, 44 maçta forma giyerek 3 gol ve 3 asistle dikkat çekti. Kariyeri boyunca Hollanda Milli Takımı'nda 6 kez forma giyen Hoedt, Watford ile bir yıllık daha sözleşmeye sahip.

WD18 on X: "https://t.co/PolqTDfIlw" / X

Hoedt'in piyasa değeri 2018 yılında 15 milyon euro iken, günümüzde 2.2 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. Watford, futbolcusuyla ilgili nihai kararı vermek için Trabzonspor’dan süre talep etti. Bordo-mavililer, bu transferi kısa sürede sonuçlandırarak yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Southampton: Wesley Hoedt leaves on permanent deal

Trabzonspor yönetimi, Hoedt’in transferiyle savunma hattını güçlendirerek, ligde ve Avrupa'da iddialı bir performans sergilemeyi amaçlıyor. Watford'un deneyimli stoperi, Karadeniz ekibinin savunma kurgusuna büyük katkı sağlayacak.

Trabzonspor'da Wesley Hoedt İçin Pazarlık Başladı - Karadeniz'de Sonnokta  Gazetesi

Transfer sürecinin hafta içinde sonuçlanması bekleniyor ve Trabzonspor taraftarları, yeni transferin açıklanmasını heyecanla bekliyor. Bu transferle birlikte Trabzonspor, kadrosunu daha da güçlendirerek yeni sezona hazırlanmaya devam edecek.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN