Fenerbahçe'nin Transfer Hamlesi

Trendyol Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve şu ana kadar Levent Mercan ile Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Fenerbahçe, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın ile de anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertlilerin kısa süre içinde transferi açıklaması bekleniyor. Bu transferle ilgili Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Spor Arena'ya özel değerlendirmelerde bulundu.

Fatih Tekke'nin Değerlendirmesi

Milli futbolcunun takımdan ayrılacak olmasından dolayı üzgün olduklarını belirten Tekke, "Oğuz Aydın, bu ülkede çok geç keşfedilmiş oyunculardan birisi. Çok potansiyelli bir futbolcu. Ayrıca karakter olarak da çok iyi bir çocuk. Oğuz’un bizden ayrılmasından dolayı üzgünüz ama inşallah onun için de en hayırlısı ve en iyisi olur. Takımda herkesin sevdiği bir oyuncu. Oğuz’un ufak tefek eksikleri var ama gösterdiğinden daha fazlasını yapabilecek bir futbolcu. Oğuz’a gideceği takımda zaman verilirse ve sabredilirse çok daha iyi yerlere gelebilir." ifadelerini kullandı.

Oğuz Aydın'ın Geçtiğimiz Sezonki Performansı

Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı! Fırtına Pes Etmedi, Umut Bozok Ve Denswil İle Puanı Kurtardı!

Geçtiğimiz sezon Alanyaspor formasıyla 38 resmi maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, 13 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi. Bu etkileyici performansıyla dikkatleri üzerine çeken Oğuz Aydın, Fenerbahçe'nin transfer listesine girmeyi başardı.

Fatih Tekke'nin de belirttiği gibi, Oğuz Aydın'ın Fenerbahçe'de daha büyük başarılara imza atması için zamana ve sabra ihtiyaç duyuluyor. Trabzonspor'un efsane ismi Tekke'nin bu değerlendirmesi, Oğuz Aydın'ın yeteneklerinin ve potansiyelinin bir kez daha altını çizmiş oldu.

Trabzonspor taraftarları, bu transferin Oğuz Aydın için en hayırlı şekilde sonuçlanmasını umut ediyor. Fenerbahçe ise yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için önemli bir adım atmış durumda.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN