Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor? Trabzonspor’dan Yeni Hamleler; Devre Arasında bakın kim geliyor?

Trabzonspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Büyük Trabzonspor camiası, birlik olduğunda karşısında durulamayan bir güç oluşturuyor. Tüm Trabzonsporluları #HediyeFormaChallenge’a katılmaya ve takımımıza destek olmaya çağırıyoruz” denildi. Başkan Ertuğrul Doğan önderliğinde kampanyaya büyük destek veren isimler arasında Nevzat Kaya, Birhan Emre Yazıcı, Turhan Mildon, Ahmed Faruk Karslı, Nevzat Aydın, Faruk Hacıhaliloğlu, İbrahim Şahinkaya, Güneş Köleoğlu Doğan, Zeyyat Kafkas, Serkan Kılıç, Sami Karaman, Taner Saral, Coşkun Öztürk, Ali Haydar Gedikli, Kemal Ertürk, İsmail Turgut Öksüz, Fatih Solak, İmdat Yılmaz, Celil Hekimoğlu ve Hüseyin Ekşi gibi isimler yer aldı.

Kampanya kapsamında bugüne kadar 21 kişinin katılım gösterdiği belirtilirken, destek veren herkesin Trabzonspor’un büyük hedeflerine katkı sağlamasının önemine vurgu yapıldı. Forma Challenge, Trabzonspor’un birlik ve beraberlik ruhunu daha da pekiştirerek yeni zaferlere doğru emin adımlarla ilerlemesini amaçlıyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN