Trabzonspor, hücum hattını Denis Dragus ve Simon Banza ile güçlendirmesinin ardından Gift Orban için ısrarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, 22 yaşındaki Nijeryalı golcü için Lyon’a yaptığı teklifi artırdı. 

Karadeniz ekibi, Lyon’a 1 milyon euro kiralama bedelinin yanı sıra 7,5 milyon euroluk şarta bağlı satın alma opsiyonu içeren yeni bir teklif iletti. Fransız ekibinin bu öneriyi değerlendirmeye aldığı öğrenildi.

Trabzonspor Yönetiminden Uğurcan’a Zam Müjdesi Trabzonspor Yönetiminden Uğurcan’a Zam Müjdesi

Gift Orban Kararsız

Lyon’un Strasbourg’u 4-3 yendiği son lig maçında sonradan oyuna girerek attığı 2 golle galibiyete katkı sağlayan Gift Orban’ın Trabzonspor’un teklifine henüz olumlu yanıt vermediği ifade edildi.

Lyon’dan ayrılmaya sıcak bakan ancak Trabzonspor’a transfer olma konusunda kararsızlık yaşayan Orban’ın, bordo-mavili ekiple görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Transferde Kararlılık

Trabzonspor’un hem Lyon’la hem de oyuncunun menajeriyle görüşmelere devam ettiği ve 13 Eylül’e kadar transferi bitirme konusunda kararlı olduğu vurgulandı. Lyon, Gift Orban’ı geçtiğimiz ocak ayında 14 milyon euro karşılığında Gent’ten transfer etmişti.

Muhabir: AYTEKİN AKAY