Onuachu'nun Geleceği Merak Konusu

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor forması altında sergilediği başarılı performansla hem Trabzonsporlu taraftarların hem de diğer futbolseverlerin beğenisini kazanan Onuachu'nun geleceği merakla bekleniyor. 29 yaşındaki futbolcu, bordo-mavili forma altında 25 maçta 17 gol ve 4 asistlik performans sergilemişti.

Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde Umut Bozok Şenol Güneş’le Yeniden Doğuş Peşinde

Onuachu'ya taraftardan ödül

Southampton ile Pazarlıklar Sürüyor

Trabzonspor, Onuachu'nun kulübü Southampton ile uzun süredir pazarlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavililerin, geçtiğimiz günlerde yaptığı teklifin ardından transfer için bekleme kararı aldığı ifade edildi. Trabzonspor'un, Onuachu transferi için Göztepe kulübüne, biri bonservisi ile biri kiralık olarak oyuncu teklif ettiği öğrenildi.

Trabzonspor'da Onuachu Şaşkınlığı- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Transfer Süreci Yakında Netleşecek

Oyuncunun transfer sürecinin yakın zamanda netlik kazanması bekleniyor. Onuachu'nun İngiliz ekibi Southampton ile Haziran 2026'ya kadar kontratı bulunuyor.

Onuachu, Trabzonspor'da son yılların en golcü futbolcularından biri oldu

Trabzonspor'un bu transfer hamlesi, taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, takımın yeni sezonda güçlü bir kadro ile başlaması hedefleniyor. Onuachu'nun transfer sürecindeki gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

Muhabir: AYŞE SANCAK