PİVOT SANTRAFOR EKSİKLİĞİ BAŞ GÖSTERİYOR

Onuachu’nun yanı sıra İngiltere Championship ekibi Burnley’in golcü oyuncusu Weghorst ile anlaşan ancak oyuncunun kulübü ile ortak noktada buluşamayan Trabzonspor, geride kalan 3’ü Avrupa 1’i lig maçı olmak üzere 4 maçta, hücum hattında sorunlarla baş etmek zorunda kaldı. 

4 MAÇTA HÜCUM HATTINDAN 3 GOL

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’nın geride kalan 4 maçında 4’ünde de hücum hattının en ilerisinde görev verdiği Romanyalı golcü oyuncu Denis Draguş, 275 dakika süre alırken 1 gol kaydetti. Hücum hattının bir diğer ismi Enis Destan ise 4 maçta 52 dakika görev alırken skor katkısı veremedi. Zaman zaman hücum hattında görev alan Nijeryalı golcü Anthony Nwakaeme sahada kaldığı 79 dakikada henüz golle tanışamazken, 281 dakika sahada kalan Mısırlı sol kanat oyuncusu Trezeguet ile sağ kanat oyuncusu Cihan Çanak, 1 gollük katkıda bulundu.  

VİSCA EN İYİSİ

Abdullah Avcı’nın Transferlerde Parmağı Var Mı? Abdullah Avcı’nın Transferlerde Parmağı Var Mı?

Bordo-Mavili takımda sezona muhteşem bir başlangıç yapan Boşnak sağ kanat oyuncusu Edin Visca, henüz golle tanışamazken Ruzomberok maçlarında toplamda 2 asist üretti. Geride kalan 4 maçta takım arkadaşlarını sayısız kez gol pozisyonuna sokan Visca’nın bu pasları ise takım arkadaşları tarafından değerlendirilemedi. Hücum hattının bir diğer ismi Mislav Orsic ise Ruzomberok ile deplasmanda oynanan maçta 10 dakika süre alarak 1 asiste imza atarken, rövanşta ise forma giyemedi. Orsic, Rapid Wien maçı kadrosunda yer almazken Sivasspor karşısında da forma giyemedi.

Muhabir: AYŞE SANCAK