Hyun-seok Hong, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Oraya gitmek istiyorum çünkü bu benim arzum. Ancak menajerim gitmemem gerektiğini söyledi" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, oyuncunun Trabzonspor’a transfer olma isteğini net bir şekilde ortaya koyuyor.

Bu sezon 7 maça çıkan Hong, 2 gol atıp 3 asist yaparak Gent'te etkileyici bir performans sergiledi. Geçen yıl LASK Linz'den 1.5 milyon Euro karşılığında Gent’e transfer olan Güney Koreli yıldız, şimdi Trabzonspor’un yeni sezon planlarında önemli bir yer tutuyor.

Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor Şenol Güneş, Trabzonspor’un İskelet Kadrosunu Şekillendiriyor

Trabzonspor yönetimi, on numara transferini tamamlarken, forvet bölgesinde de önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Trabzonspor formasıyla başarılı bir performans gösteren Paul Onuachu, yeniden bordo-mavili takıma katılma yolunda. Southampton'a dönen ve şu anda takımdan ayrı çalışan Onuachu için Trabzonspor bir kez daha şartları zorlamaya hazırlanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı da 30 yaşındaki forveti yeniden kadrosunda görmeyi çok istiyor.

Trabzonspor, transfer dönemi sona ermeden bir forvet daha kadrosuna katmayı planlıyor ve listenin ilk sırasında Paul Onuachu yer alıyor. Onuachu’nun da Trabzonspor’a dönmeye sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Kaynak: HABER MERKEZİ