Yahya Karahasan: "Güzel Sezonlar Geçireceğiz"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yahya Karahasan, törende yaptığı açıklamada, “Draguş, kendisinden beklentimiz oldukça yüksek bir oyuncu. Birlikte güzel sezonlar geçirmeyi umuyoruz. Trabzonspor’a, Trabzon’a tekrar ‘hoş geldin’ diyorum. İnşallah burada çok mutlu olur” dedi.

Denis Draguş: "Büyük Bir Camiada Oynamaktan Mutluyum"

Trabzonspor'a transferi dolayısıyla çok mutlu olduğunu dile getiren Denis Draguş, “Transferimde emeği geçen herkese ve bana yapılan bu sıcak karşılama için teşekkür ederim. Trabzonspor gibi büyük bir camiada oynama fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Taraftarımız ilk günden bu yana bana evimdeymişim gibi hissettirdi. Tutkularının ne kadar fazla olduğunun farkındayım. İyi bir sezon geçirerek bu sevgiye karşılık vermek istiyorum. Burada kupalar kazanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’un Yeni Transferin’den Sevindirici Haber: Ciddi Bir Sakatlık Yok! Trabzonspor’un Yeni Transferin’den Sevindirici Haber: Ciddi Bir Sakatlık Yok!

Trabzonspor, Denis Dragus ile anlaştı – Çanakkale Gündem

70 Numara Draguş’un

Denis Draguş, Trabzonspor'da 70 numaralı formayı giyecek. Trabzonspor taraftarları, Draguş’un performansını merakla beklerken, oyuncunun takıma önemli katkılar yapması bekleniyor.

Denis Draguş’un imza töreni, bordo-mavili taraftarlar için büyük bir heyecan kaynağı oldu. Draguş’un Trabzonspor formasıyla göstereceği performans, yeni sezonda takımın başarısında belirleyici rol oynayacak.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA