Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Lig üçüncülüğünü garantileme adına sezonun en kritik maçına çıkan Bordo-Mavili ekip, 3 puan mücadelesi veriyor. Trezeguet ve Pepe gibi iki önemli yıldızın kadroda yer almadığı Trabzonspor, bir yandan da 23 Mayıs Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası finalini düşünüyor. Sezonun son iki finalinde istediği sonuçları almanın peşinde olan Trabzonspor, oldukça kararlı bir şekilde sahaya çıkıyor.

Trabzonspor, Başakşehir karşısında alacağı galibiyetle hem ligde üçüncülüğünü garantilemek hem de moral depolamak istiyor. Takım, bu zorlu mücadelenin ardından Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş karşısında da zafer kazanmayı hedefliyor. Sezonun son iki maçında başarılı sonuçlar alarak taraftarını sevindirmek isteyen Trabzonspor, iki cephede de büyük bir azimle mücadele ediyor.

STAT: Başakşehir
HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Aleks Taşçıoğlu, Candaş Elbil
BAŞAKŞEHİR:  Muhammed, Duarte, Opoku, Ba, Ömer Ali, Onur, Deniz, Kemen, Berkay, Davidson, Piatek
TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır, Meunier, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Umut Güneş, Visca, Bardhi, Fountas ve Onuachu 

Editör: Birol Sancak