Trabzonspor İşi Sıkı Tutuyor

Trabzonspor, 2023-24 sezonu hazırlıklarının ikinci etap kampı için geldiği Macaristan’ın Szeged şehrinde çalışmalarına başladı. Yeni sezon hazırlıklarına 24 Haziran tarihinde Trabzon’da başlayan Bordo-Mavili takım, 30 Haziran tarihinde ilk etap çalışmalarını tamamladıktan sonra Macaristan’a geçti. Szeged'de 14 Temmuz tarihine kadar sürecek olan kampın ilk gününde akşam antrenmanıyla start verildi. Budapeşte’ye 175 km mesafede bulunan Szeged’deki kamp, Trabzon’da olduğu gibi çift idmanlarla devam edecek.

Tempo Artıyor

Bordo-mavililer, ilk günü akşam idmanı ile tamamladıktan sonra, dünü de çift idmanla geçirdi. Milli takımlardan dönecek oyuncularla birlikte temponun daha da artacağı kaydedildi. Teknik Direktör Abdullah Avcı, özellikle genç oyuncuları değerlendirebilmek adına çift idmanlarda oyuncularını daha yakından görme şansı bulacak. Kampın ilk iki gününde Trabzonspor, yağmurlu bir hava ile karşılaşırken, bölgenin ikliminin bu mevsimde sık sık değişkenlik gösterdiği öğrenildi. Serin ve yağmurlu havaya rağmen, oyuncuların yorucu idmanlar sonrası verilen aralarda bol bol su içtikleri gözlendi.

Trabzonspor, transfer döneminde hız kesmeden kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor Trabzonspor, transfer döneminde hız kesmeden kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Hazırlıklar Tam Gaz Devam Ediyor

Trabzonspor’un yoğun tempoda geçen Macaristan kampında, hem genç hem de tecrübeli oyuncuların performanslarını sergileme fırsatı bulacakları ve yeni sezona en iyi şekilde hazırlanacakları belirtildi. Abdullah Avcı ve teknik ekibi, oyuncuların fiziksel ve mental hazırlıklarını en üst seviyede tutmak için çalışmalara ara vermeden devam ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY