Transfer Görüşmeleri Devam Ediyor

Trabzonspor yönetimi, Southampton ile satın alma opsiyonlu kiralık ve takas + para teklifleri üzerinden transfer görüşmelerine devam ediyor. Ancak İngiliz ekibinin inadı henüz kırılamadı. 2.01 boyundaki dev forvetin Trabzon'a gelme isteği sürerken, Southampton yönetiminin tutumu transferin gerçekleşmesini zorlaştırıyor.

Beşiktaş, Paul Onuachu için kesenin ağzını açtı: Göztepe'ye üç oyuncu -  Sözcü

Onuachu'nun Kariyerinden Notlar

Paul Onuachu, Genk'te 19 maçta 16 gol atarak dikkatleri üzerine çekmiş ve devre arasında 18 milyon euro karşılığında Premier Lig ekibi Southampton'a transfer olmuştu. Ancak İngiliz ekibinde beklenen performansı sergileyemeyen Onuachu, sezonun ikinci yarısında 11 maçta gol atma başarısı gösteremedi. Southampton'ın küme düştüğü sezonda performansı hayal kırıklığı yarattı. Kulübü ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Nijeryalı golcü, Trabzonspor'a dönmek için sabırsızlanıyor.

Trabzonspor'dan Paul Onuachu hamlesi! Transfer görüşmesi başlıyor -  Trabzonspor - Spor Haberleri

Geçmiş Başarılardan Parlak Geleceğe

Geçen sezon Trabzonspor formasıyla tam not alan Onuachu, 21 lig maçında 15 gol atıp, 4 asist yaparken; Türkiye Kupası'nda da 4 karşılaşmada 2 kez ağları havalandırmıştı. Karadeniz ekibi, bu etkileyici performansı yeniden yakalamak ve 2.01'lik santrforu kadroda tutmak için tüm kozlarını oynuyor.

Paul Onuachu geleceği hakkında konuştu! Trabzonspor'da kalacak mı? - Son  Dakika Spor Haberleri

Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku Trabzonspor’da Nwakaeme Endişesi: Hatayspor Maçı Öncesi Sakatlık Şoku

Trabzonspor taraftarları, Paul Onuachu'nun bordo-mavili formayı yeniden giymesini büyük bir heyecanla bekliyor. Yönetim, bu transferi gerçekleştirmek için yoğun çaba harcıyor ve taraftarlar, bu sürecin olumlu sonuçlanmasını umut ediyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY