Muhtemel 11

Trabzonspor'un kalesinde Uğurcan Çakır'ın yer alması bekleniyor. Sağ bekte yeni transfer Pedro Malheiro, stoperlerde Denswil ve Mendy, sol bekte ise Barisic veya Eren Elmalı'nın forma giyeceği düşünülüyor. Orta sahada Lunstram, Ozan Tufan ve Bardi'nin yer alması beklenirken, hücum hattında Edin Visca, Draguş ve Trezeguet'in sahaya çıkması öngörülüyor. Nwakaeme’nin maçın gidişatına göre oyuna dahil edilebileceği belirtiliyor.

Transfer Çalışmaları Sürüyor

Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu Yeni Sezon Planlamasında Yer Bulamayan Teklic, Erzurumspor Yolcusu

Bu arada Trabzonspor’da transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. Ligin başlamasına kadar mutlaka bir santrafor transfer edilmesi gerektiği vurgulanıyor. Taraftarlar, Paul Onuachu transferini beklerken, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ise Wegots transferini tercih ettiği söyleniyor.

Trabzonspor taraftarları, Perşembe akşamı sahaya çıkacak ilk 11’i ve takımın yeni transferlerini heyecanla bekliyor. Bordo-mavililer, hem sahada hem de transferde güçlü adımlar atarak sezona hazır girmek istiyor.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN