Savunma bölgesine yapılacak takviyeler için gözünü Stefan Savic'e diken Trabzonspor, 33 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık kontrat teklif etti. Savic'in bu teklifi değerlendirdiği ve kararını kısa süre içinde Trabzonspor yönetimine bildireceği öğrenildi. Atletico Madrid de oyuncunun transfere onay vermesi durumunda bu transferi gerçekleştirmeye hazır.

Stefan Savic - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da bu transferi desteklediği ve Savic'i kadrosunda görmek istediği belirtildi. 2015 yılında Fiorentina'dan Atletico Madrid'e transfer olan Savic, 30 Haziran 2025'e kadar sözleşmeli. Atletico Madrid formasıyla 297 maça çıkan tecrübeli savunmacı, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Savic, stoper pozisyonunun yanı sıra sol bek ve sağ bek olarak da görev yapabiliyor.

Stefan Savic Still Adapting To Life At Atletico Madrid | beIN SPORTS

Savic Transferinde Mutlu Sona Çok Yakın! Atletico Madrid Onay Verdi

Trabzonspor, savunma hattını güçlendirmek için büyük bir adım atıyor. İspanya basınında çıkan haberlere göre, bordo-mavili ekip, Stefan Savic transferinde sona yaklaştı. Hem Atletico Madrid kulübüne hem de oyuncuya yeni bir teklif sunan Trabzonspor, 33 yaşındaki tecrübeli savunmacıya 3 yıllık bir kontrat teklif etti.

Enis Destan'ın Son Durumu Belli Oldu: Ameliyat Olmayacak Mı? Enis Destan'ın Son Durumu Belli Oldu: Ameliyat Olmayacak Mı?

Savic transferine Türkiye'den rakip! - Duhuliye

Savic'in teklifi değerlendirdiği ve kısa süre içinde kararını Trabzonspor yönetimine bildireceği öğrenildi. Atletico Madrid de oyuncunun transfere sıcak bakması durumunda bu transferi onaylamaya hazır. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın da olumlu rapor verdiği ve Savic'i takımında görmek istediği belirtildi.

Stefan Savic, una hoja de doble filo para el Atlético: lleva más goles en  propia puerta que a favor

2015 yılında Fiorentina'dan Atletico Madrid'e transfer olan Savic, İspanyol ekibinde 297 maça çıktı ve 3 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Stoper dışında sol bek ve sağ bek olarak da görev yapabilen Savic, Trabzonspor'un savunma hattına büyük güç katacak.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA