Hyun-seok Hong Transferinde Engeller

Trabzonspor, Gent forması giyen Güney Koreli orta saha oyuncusu Hyun-seok Hong ile uzun süredir görüşmeler yapıyordu. Ancak oyuncunun yüksek bonservis bedeli ve maaş talebi, transfer sürecini zora soktu. Bu sebeplerden dolayı bordo-mavililer transferi askıya aldı.

Koreans in Europe: Hong Hyun-seok gets assist as Gent beat Charleroi 5-0

Alternatif İsim: Muhammed Cham

Hyun-seok Hong'un transferinin durdurulmasının ardından Trabzonspor, orta saha takviyesi için rotasını başka isimlere çevirdi. Bordo-mavililerin bu bölge için Muhammed Cham'a yoğunlaştığı öğrenildi.

Orta sahaya Muhammed Cham hamlesi- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor
 

Trabzonspor'un Yeni Transferleri

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hız veren Trabzonspor, Nwakaeme, Ozan Tufan, Barisic, Lundstram, Cihan Çanak ve Dragus gibi önemli isimleri kadrosuna kattı. Bordo-mavililer, birçok mevki için transfer görüşmelerine devam ediyor.

Welcome Hyunseok! | KAA Gent Website

A Milli Takım, Galler Deplasmanında Berabere Kaldı: 0-0 A Milli Takım, Galler Deplasmanında Berabere Kaldı: 0-0

Hyun-seok Hong'un Kariyeri

Gent formasıyla 97 maçta 16 gol ve 17 asistlik performans sergileyen Hyun-seok Hong, dikkat çeken bir orta saha oyuncusu. Ancak Trabzonspor, oyuncunun maliyetini göz önünde bulundurarak transferi askıya almış durumda.

Welcome Hyunseok! | KAA Gent Website

Trabzonspor'un transfer çalışmalarında nasıl bir yol izleyeceği ve hangi isimleri kadrosuna katacağı merakla bekleniyor. Bordo-mavililer, yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamayı hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN