Trabzonspor Deplasmanda İlk Golünü Yedi, İlk Golünü Attı Trabzonspor Deplasmanda İlk Golünü Yedi, İlk Golünü Attı

Sevilla'dan kesin olarak ayrılan İspanyol santrafor, Valencia ile yaptığı görüşmelerde olumsuz bir sonuç aldı. Bu durum, Türkiye'nin köklü kulüplerinden Trabzonspor'u harekete geçirdi.

Geçtiğimiz transfer döneminden beri adı bordo-mavili takımla anılan Rafa Mir için heyecan dolu anlar yaşanmaya devam ediyor. 27 yaşındaki golcü, Sevilla formasıyla geçen sezon beklentileri karşılayamamıştı. 22 maçta sadece 3 gol ve 1 asistle sahne alan Mir, kariyerinde yeni bir döneme adım atmak istiyor.

Wolfsburg, Stuttgart, Lille gibi Avrupa kulüpleriyle birlikte Trabzonspor'un da ilgisini çeken Mir, İspanyol basınında Valencia'ya dönüşü gündeme gelmişti. Ancak son anda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Sevilla'da mutsuz olduğu ifade edilen Mir, Valencia'ya dönüş yaparak maaşında ciddi bir indirime gitmeye hazır olduğunu açıkladı. Ancak transfer süreci, oyuncunun menajeri tarafından yapılan istekler nedeniyle tıkanmış durumda.

Trabzonspor ise bu fırsatı kaçırmamak için harekete geçti. Yıldız oyuncunun maliyetinin düşük olması ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın da Mir'e olumlu yaklaşması, transferin olumlu sonuçlanabileceğine işaret ediyor. Taraflar arasındaki görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, Trabzonspor'un Rafa Mir'i kadrosuna katma yolunda önemli adımlar attığı bildiriliyor.
 

Muhabir: BİROL SANCAK