Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nun ikinci ayağında Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda elde ettiği 2-0'lık galibiyetle avantajlı bir konumda olan bordo-mavililer, Papara Park'ta oynanacak rövanş maçında adını bir üst tura yazdırmak için sahaya çıkacak.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan, Malheiro, Mendy, Denswil, Eren, Lundstram, Ozan, Bardhi, Vişça, Trezeguet, Draguş.

Ruzomberok: Fruhwald, Kostl, Gabriel, Maly, Selecky, Mudry, Lavrincik, Tucny, Chrien, Luteran, Hladik.

BERABERLİK DE YETECEK

Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı maçın rövanşında bu akşam Slovakya'nın Ruzomberok takımını konuk edecek. Galibiyet veya beraberlik durumunda Fırtına üst tura çıkacak. İki farklı mağlubiyette karşılaşma uzatmalara gidecek, üç ve daha farklı mağlubiyetlerde ise Ruzomberok tur atlayacak.

RUZOMBEROK'UN TEHLİKELİ İSİMLERİ

Ruzomberok'ta özellikle duran topları kullanan Hladik ve Lavrincik'e dikkat edilmesi gerekiyor. Orta sahalarının göbeğindeki Lavrincik ve Mudry de oldukça etkili oyuncular. Köşe vuruşlarında ön direğe gelen sağ bekleri Kostl de tehlikeli ataklar yaratabiliyor.

Trabzonspor'a flaş transfer eleştirisi: Scout ekibinin istifasını isterim! Trabzonspor'a flaş transfer eleştirisi: Scout ekibinin istifasını isterim!

TRABZONSPOR'UN AVRUPA KARNESİ

Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 151. maçını bugün Ruzomberok ile oynayacak. Bordo-mavili takım, bugüne kadar Avrupa'da 58 kez yenildi. Bu maçlarda rakip fileleri 192 kez havalandıran Trabzonspor, kalesinde 205 gol gördü.

TARİHİ ZAFERLER

Karadeniz devi, Avrupa sınavlarında güçlü takımlara karşı da başarılı sonuçlar aldı. Bordo-mavililer, 1976-77'de Liverpool, 1983-84'te İnter, 1990-91'de Barcelona, 1994-95'te ise Aston Villa gibi devleri Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 1-0'lık sonuçlarla yenmeyi başardı.

TRABZONSPOR - RUZOMBEROK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor - Ruzomberok maçı 1 Ağustos Perşembe günü saat 20.30'da Papara Park'ta oynanacak. Karşılaşma, A Spor ekranlarından naklen canlı olarak yayınlanacak. Sporseverler bu heyecan dolu karşılaşmayı şifresiz olarak takip edebilecek.

Trabzonspor, taraftarlarının desteğiyle sahaya çıkarak Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselmeyi hedefliyor. Bu kritik maçta Fırtına'ya başarılar dileriz!

Muhabir: AYŞE SANCAK