Ali Osman Bayram'ın Sağlık Durumu:

Ali Osman Bayram, KOAH hastası. Ancak hastalığına rağmen hayata küsmemiş; eşi de kanser tedavisi görüyor. Ali Osman Bayram, "Bizi ayakta tutan en büyük etken Trabzonspor. Trabzonspor kazandığında ilaç almamıza gerek yok. Bizim gıdamız da ilacımız da o oluyor," diyor.

Memleket Ziyareti ve Sürpriz:

İzmit’te oturan Ali Osman Bayram, Trabzon'a bir sürpriz yapmak istedi. Kocaeli’nden uçak seferleri olmadığından Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçerek oradan memleketine uçtu. Omuzunda bir çanta, elinde poşetle Kocaeli pişmaniyesi ve simitlerini getirdi. “Bu simitleri sipariş verdim ve fırında bekledim. Pişti, aldım uçağa götürdüm,” diye anlatıyor.

Trabzon’da Ziyaretler:

Ertuğrul Doğan’dan Hacıosmanoğlu’na Yanıt: "Hakem Beşiktaş Forması Giydi" Ertuğrul Doğan’dan Hacıosmanoğlu’na Yanıt: "Hakem Beşiktaş Forması Giydi"

Ali Osman Bayram, Vakfıkebir’de bir otele yerleşti. Yaylaya çıkmayı çok istedi ancak hastalığı sebebiyle yüksek rakımda nefes zorluğu çekmesi nedeniyle sadece Mezeraltı'na kadar çıkabildi. Dostlarını ziyaret etti ve sonrasında Kocaeli’ne döndü.

Trabzonspor'a Çağrısı:

Ali Osman Bayram, Trabzonspor yöneticilerine bir çağrıda bulunuyor: “Türkiye’nin sayılı boya ustalarından birisiyim. Onlarca siyasetçinin ve rektörün evlerini boyattım. Nwakaeme geri döndü. Onun oturacağı evi ücretsiz boyatmak isterim. Yeter ki bana haber versinler.”

Ali Osman Bayram, Trabzonspor'un sadece bir taraftarı değil, aynı zamanda büyük bir hayranı ve destekçisi. Onun hikayesi, Trabzonspor sevgisinin ve bağlılığının bir sembolü. Ali Osman Bayram abimize teşekkür ediyor ve Trabzonspor ile birlikte nice başarılar diliyoruz.

Muhabir: BİROL SANCAK