Trabzonspor, UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi St. Gallen ile karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer, bu kritik mücadelede sahadan avantajlı bir skorla ayrılmayı hedefliyor. Maç, 22 Ağustos Perşembe günü saat 22.00'de başlayacak ve karşılaşmayı Portekizli hakem Miguel Nogueira yönetecek. Mücadele, A TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor’da Üç Önemli Eksik

Trabzonspor, St. Gallen maçı öncesi üç önemli oyuncusundan yoksun olacak. Rapid Wien maçında kırmızı kart gören Pedro Malheiro, sarı kart cezalısı Eren Elmalı ve sakatlığı bulunan Anthony Nwakaeme bu mücadelede forma giyemeyecek. Bu eksikler, teknik direktör Abdullah Avcı'yı kadroda değişiklikler yapmaya zorluyor.
Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi belli oldu- Son Dakika Spor  Haberleri | NTVSpor

Kadroda Değişiklikler Bekleniyor

Abdullah Avcı’nın, St. Gallen maçında kadroda önemli değişikliklere gitmesi bekleniyor. Sağ bekte cezalı olan Malheiro'nun yerine Ozan Tufan, sol bekte ise Eren Elmalı'nın yokluğunda Borna Barisic'in görev yapması öngörülüyor. Savunmanın merkezinde ise Savic ve Denswil ikilisi sahada olacak.

Orta sahada Mendy ve Okay Yokuşlu’nun defansif görevleri üstleneceği, hücum hattında ise Visca ve Bardhi’nin forma giyeceği tahmin ediliyor. Hücumun sol kanadında Trezeguet ya da Hırvat oyuncu Orsic’in görev alması bekleniyor. Avcı’nın, Orsic’i antrenmanlarda zaman zaman 11’de denediği, ancak son kararını maç saatinde vereceği bildiriliyor.

Forvet hattında ise Enis Destan'ın sahaya çıkması bekleniyor. Genç oyuncunun St. Gallen karşısında Trabzonspor’un gol umudu olması planlanıyor.

Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil

Trabzonspor'un Muhtemel 11’i:

Uğurcan, Ozan, Savic, Denswil, Barisic, Mendy, Okay, Visca, Bardhi, Trezeguet(Orsic) Enis.

Trabzonspor, St. Gallen deplasmanında eksiklere rağmen sahadan iyi bir sonuçla ayrılarak, UEFA Konferans Ligi'nde tur avantajını elde etmek istiyor. Maç öncesi yaşanan gelişmeler, bordo-mavili taraftarlar arasında büyük bir heyecanla takip ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ