Onuachu, Weghorst ve De Jong Transferinde Son Durum!

Weghorst'un piyasa değeri 6 milyon Euro civarında olup, oyuncunun Trabzonspor'a sıcak baktığı belirtildi. Ancak, eşinin ikna edilmesi sürecinin zaman alabileceği ifade edildi.

Super sub Wout Weghorst to the rescue for the Netherlands at Euro 2024 | AP  News

Transferde bu gelişmeler yaşanırken, Trabzonspor deplasmandaki Sivas maçı öncesi santraforsuz kalmamak adına başka bir Hollandalı golcüye, Luuk De Jong'a yöneldi. Geçen sezon Hollanda liginde 35 gol ve 18 asistle dikkat çeken De Jong, kulübüyle yaşadığı sorunlar nedeniyle ayrılmaya sıcak bakıyor. Hollanda ekibi, 33 yaşındaki futbolcuya 3 yıllık sözleşme teklifine sıcak bakmadığından, ayrılık an meselesi olarak görülüyor.

Luuk de Jong - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Trabzonspor Golcü Transferi İçin Adım Adım İlerliyor

Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım" Burak Yılmaz Tribünlerle Tartıştı: "Bu Kulübe Yanlış Yapmadım"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Haydar Gedikli, TAKA Gazetesi'ne verdiği demeçte, Başkan Doğan ve transfer komitesinin golcü transferini sonuçlandırmak için yoğun çaba harcadığını belirtti ve "Bu hafta sonuna kadar golcü transferinin netleşebileceği yönünde" ifadelerini kullandı. Trabzonspor'un yeni santraforunun kim olacağı konusunda düğüm yakında çözülecek gibi görünüyor.

Paul Onuachu - Oyuncu profili 24/25 | Transfermarkt

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN