STOPER KADROSU GÜÇLENİYOR

Trabzonspor, stoper bölgesine yaptığı transferlerle dikkat çekerken, Stefan Savic'in yanında oynayacak yeni isim de belli oldu. Wesley Hoedt, Watford'da geçirdiği başarılı sezonun ardından bordo-mavili ekipte görev alacak. 44 maçta 3 gol ve 3 asistle katkı sağlayan Hoedt, 1.93 metre boyunda ve savunmada etkili bir performans sergilemişti.

Trabzonspor'da Wesley Hoedt tamam - Son dakika Trabzonspor haberleri -  Fotomaç

TRANSFER DETAYLARI

Hoedt’in Watford ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen, Trabzonspor’un bu oyuncu için anlaşma sağladığı belirtiliyor. 2018 yılında piyasa değeri 15 milyon euro olan Hoedt, günümüzde 2.2 milyon euro piyasa değerine sahip.

Transferde geri sayıma geçilmesiyle birlikte, Hoedt’in Trabzonspor’a katılması an meselesi. Bu transferle birlikte, bordo-mavililer stoper hattında önemli bir güç kazandı.

Trabzonspor’da Enis Bardhi Belirsizliği: CSKA Moskova Transferi Son Anda Gerçekleşmedi Trabzonspor’da Enis Bardhi Belirsizliği: CSKA Moskova Transferi Son Anda Gerçekleşmedi

Trabzonspor, Wesley Hoedt İle El Sıkıştı! - Trabzonspor Haberleri: Son  Dakika Trabzonspor Gelişmeleri, 2023 TS Transfer Haberleri

Muhabir: AYŞE SANCAK