Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, orta sahaya 3 isim birden transfer ederken sağ ve sol kanatı da ihmal etmedi. Savunmanın solunu Barisic ile güçlendiren Ertuğrul Doğan ve transfer komitesinden beklenen hamle ise santrafor ve stoper konusunda.

Borna Barisic Trabzonspor'da! - Haber Hergün

Trabzonspor’un ısrarla istediği Gigot transferinin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu belirtilirken, Başkan Doğan’ın Trabzonspor taraftarına sürpriz yapabileceği de iddialar arasında.

Trabzonspor Samuel Gigot İşini Çözdü! Marsilya Sonunda "Tamam" Dedi... -  Trabzonspor Haberleri: Son Dakika Trabzonspor Gelişmeleri, 2023 TS Transfer  Haberleri

Transferde yıldız (çilek) bir oyuncu getirerek hem forma hem de kombine satışlarını zirve yaptırmak isteyen Doğan’ın bu konuda da çalıştığı bilgisi verildi. Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sürdürürken, Pazar günü Trabzon’dan Macaristan’a uçması bekleniyor.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan'dan taraftarlara çağrı

Trabzonspor taraftarları, takımlarının yeni sezon öncesi yaptığı bu hamlelerle büyük bir heyecan yaşıyor ve Başkan Doğan’ın yapacağı sürpriz transferleri merakla bekliyor.

Muhabir: BİROL SANCAK