Zor Bir Müsabaka Bizi Bekliyor 

“Avrupa kupalarının ikinci turunu oynayacağız. Başlangıçlar kolay değildir, zordur. Çok fazla ara vermeden lige başladık, iki tane hazırlık maçı oynayabildik. Birinci müsabaka ile ikinci müsabaka arasında performans olarak yukarıya yükselen bir durum var. Daha organize, daha baskılı, topun arkasına geçebilen, ciddi bir müsabaka bizi bekliyor. Hem savunmada hem hücumda pratikte bütün konu başlıklarına çalıştık. Duran toplarımızı da çalışıp çalışmalarımızı tamamlayacağız. Üzerine koyduğumuz taraftarımızın da desteği ile beraber iyi bir oyun sergilemek istiyoruz. İlk maçta sonuç almak önemli ancak turu alamıyorsun. Avantajlı bir skor almak istiyoruz. Zor bir müsabaka bizi bekliyor. Ancak umarım bu akşam itibarıyla iyi bir müsabaka olur.”

Efsane Başkan Mustafa Şamil Ekinci Alkışlarla Uğurlanacak! Efsane Başkan Mustafa Şamil Ekinci Alkışlarla Uğurlanacak!

Eşik Atlama Maçı
 
“Maç kazanmak, özellikle lige girerken çok daha iyi hissettiriyor. Eşik atlama maçlarımızdan bir tanesi oynayacağız. Burayı geçtiğimiz zaman Konferansı cebimize koyacağız. Oyun olarak da taraftarımızı daha fazla yanımızı almada da bizi hızlandırma anlamında çok yardımcı olacak. 55 maç resmi müsabaka planlıyoruz. Rakibe göre oynayacağımız formasyonlarda değişiklikler olacak. Yarın dokunuşlarımız oyunun içinde olacak. Taraftarımızın da istediği, bizim de arzuladığımız oyunu yansıtmak istiyoruz. Hatalar bu işin en önemli parçası. Biz oyunu daha iyi hale getirmek için çabalıyoruz. Formasyonda değişiklikler olacak. Geçen maçta oyunun içinde formasyon olarak değişiklik yaptık. Her maç üzerine koyarak sağlıklı bir şekilde devam etmek istiyoruz. Daha organize, daha planlı, daha baskıyı çok şiddetli yapabilen bir takım haline geliyoruz. Rakibin çözüm noktalarında neleri kullanacağız, birkaç kez deneyeceğiz ancak skoru elimize alacağız.”

Forvet Bölgesine Takviye 

“Hücum hattında takviye anlamında yoğun uğraş veriyoruz. Forvet beklentimiz var, çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. En hassas bölgelerden bir tanesi. Son yakın tarihimize baktığımızda Sorloth, Cornelius ve Onuachu ile bu profilde oyuncular etki yarattı. Biz de bu profiller üzerinden giderek katkı yapmak istiyoruz. Bunun ekonomik boyutu var. Başkan yoğun bir şekilde çalışıyor. Bir an evvel gerçekleşmesini istiyoruz. Hassas bir şekilde devam ediyoruz. Bir şeyi oluştururken bir tarafı yıkmamak gerekiyor. Yakın zamanda çözülecek diye düşünüyorum. Herkesin transferde katkısı var. Oyuncu üzerinde yanlış karar vermezler. Bireysel olarak eksik olan taraflarını da geliştireceğiz. Büyük ihtimalle yarın akşam veya ertesi günü bizimle beraber olacak. Beklentimiz olan bir oyuncu.”

Takımın Performansı ve Adaptasyonu 

“Seneler önce de Ozan Tufan ile birlikte olmak istemiştim. Antrenman kaçırmıyor ve planları doğru uygulamaya çalışıyor. Biz ondan memnunuz. Belki istemediği mevkiler var ama onu oraya çekebiliyoruz. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz, zaman zaman ara verdiğimiz hızlı ve temaslı oyunu artırdık. Bunu da aldığınız oyuncu profilleri belirler. Topa olan sertliği artıracağız. Oyuncu grubunun bize verdiği heyecan iyi ve taraftarlarımızın da enerjisi iyi. Biz de taraftarlarımızı da yukarı çekecek oyunu göstermek istiyoruz. Aramıza sol stoper katılacak. 2 oyuncu daha planımızda var. Başkanımız 8 yıldır kulüp için çalışıyor. Şu an için iyi ve dengeli gittik. Doğru oyuncu üzerinden gittik. Şampiyonluk senesi gibi ekibin heyecanı çok iyi, biz de olumlu dönüş vereceğiz. Umarız transferler gerçekleştikçe ve bu arayı geçtikçe daha iyi sonuçlar alacağız.”

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN/SALİH BIYIK