KUPA AVCISI

Trabzonspor’un Yeni Yıldızı Simon Banza, Bordo-Mavililerin En Değerli Oyuncusu Oldu Trabzonspor’un Yeni Yıldızı Simon Banza, Bordo-Mavililerin En Değerli Oyuncusu Oldu

Kulüp binasında yapılan imza töreninde Başkan Selahattin Baba ve Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Kenan Özcan da yer aldı. Son olarak Bordo Mavimspor’da görev alan Kara, altyapılarda kazandığı kupalarla dikkat çekti. Aynı zamanda İbrahim Alemdağ Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni olan Hüseyin Kara, çalıştırdığı takımlarda 23 kez il birinciliği, 7 kez il ikinciliği, 5 kez il üçüncülüğü, 3 kez il dördüncülüğü elde etti.

BAŞARILARLA DOLU KARİYER

13 bölge şampiyonu olan Kara, Türkiye Şampiyonası’nda 1’er kez final ve yarı final oynadı. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Selahattin Baba, Hüseyin Kara’nın başarılarla dolu bir kariyeri olduğunu hatırlatırken, “Hüseyin Kara hocamız, bizim için bir şanstır. Trabzon ve Karadeniz bölgesinde sayısız kupa kazanmış, kendisini ispatlamış, Türkiye Şampiyonası’nda final oynama başarısı göstermiş bir ismin Bordo Mavi 61 Spor Kulübü’nde çalışacak olması, önemli bir durumdur. Kendisine olan güvenimiz tamdır. İnanıyorum ki daha önce kazandığı başarılarına Bordo Mavi 61 Spor Kulübü’müzde de devam edecektir. Kendisine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU