Uzundurukan, "Başkan Ertuğrul Doğan bu takımın büyümesi için her şeyi yapıyor. Ancak, transfere onay veren hoca gitmiş olmasına rağmen, scout ekibinin bu kadar kötü transferlere nasıl onay verdiğini anlamıyorum. Ne varsa eski oyuncularda var. Nwakaeme gibi 35 yaşındaki bir oyuncu bile takımı ayakta tutuyor," şeklinde konuştu.

Ayrıca, Kayserispor'un geliştirdiği tehlikeli kontrataklar ve Trabzonspor'un savunma zaafiyetlerinden bahseden Uzundurukan, özellikle Eren Elmalı ve Orsic'in kötü performanslarına dikkat çekti. Uzundurukan, savunmadaki zaaflar nedeniyle Uğurcan Çakır'ın performansının takım için kritik olduğunu ve olmasa Trabzonspor'un çok daha kötü bir sonuç alabileceğini belirtti.

Abdullah Avcı’nın Transferlerde Parmağı Var Mı? Abdullah Avcı’nın Transferlerde Parmağı Var Mı?

Maç sırasında Trabzonspor'un havadan ortalar yapmasını eleştirerek, Şenol Güneş'in takıma yerden oynamayı öğretmesi gerektiğini vurguladı. Özellikle Boa Morte'nin performansı karşısında Trabzonspor'un zayıf kaldığını ifade etti. Uzundurukan, Şenol Güneş'in ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle de istediği etkiyi yaratamadığını söyledi ve "İyi ki Güneş gelmiş, takımı toparlayacak kişi yine Güneş olacaktır," diye ekledi.

Kaynak: ASPOR