Teknik Direktör Avcı’nın İsteği

Şenol Güneş, Trabzonspor Teknik Ekibini Şekillendiriyor Şenol Güneş, Trabzonspor Teknik Ekibini Şekillendiriyor

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın istediği gibi hem tecrübeli hem hava hakimiyeti yüksek hem de geriden oyun kurma becerisi üst düzey olan Hollandalı stoper Wesley Hoedt ile kurulan temaslarda büyük oranda anlaşma sağlandığı iddia edildi. İlk etapta tecrübeli oyuncusunu satmak istemeyen Watford ise 1 sene kontratı kaldığı için Trabzonspor ile pazarlık masasına oturdu. İki ekip arasındaki pazarlıklarda önemli mesafe alındığı ve görüşmelerin son aşamaya geldiği belirtiliyor.

Southampton complete signing of centre-back Wesley Hoedt on five-year deal  from Lazio | The Sun

Hoedt’in Başarılı Geçmişi

Geride bıraktığımız sezon Championship’in en iyi 11’ine seçilen Hoedt, 44 maçta forma giyerken 3 gol atıp, 3 de asist yapmıştı. Bordo-Mavililer, 1.92 boyundaki stoperin transferini hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor. Hoedt, Hollanda Milli Takımı’nda ise kariyeri boyunca 6 karşılaşmada görev aldı.

Wesley Hoedt keen for Southampton to avoid another relegation battle -  Eurosport

Transfer Heyecanı

Trabzonspor camiası, Wesley Hoedt transferi konusunda büyük bir heyecan içerisinde. Takıma katılması beklenen tecrübeli stoper, savunma hattını güçlendirerek bordo-mavililerin yeni sezona daha güçlü bir başlangıç yapmasına katkı sağlayacak. Taraftarlar, bu transferin gerçekleşmesiyle takımın defansif anlamda büyük bir güç kazanacağını umuyor. Transfer sürecindeki gelişmeler merakla bekleniyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY