"Trabzonspor gol atamıyor, çünkü golcüsü yok. Sanki kadroda Onuachu varmış gibi yine hep havadan oynadı durdu Trabzonspor! Draguş iyi niyetli bir forvet. Ama Abdullah hocanın istediği bir pivot santrfor değil. Geçen sezon başında Petkovic'i bekledi aylarca Trabzonspor! Bu yaz döneminde de Onuachu ve Weghorst'u bekliyor. Olmuyorsa olmuyordur! Oluyorsa da bir an önce bu iki oyuncudan birinin transferi bitirilmelidir."

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Turgut, Ghezzal Transferi Hakkında Konuştu

"Yoksa bu takım lige puan kaybı ile başladığı gibi Rapid Wien'e de elenir. Dünyada başka golcü mü yok! Acil bir santrfor transfer edilmeli. Ayrıca bu takıma liderlik yapabilecek tecrübeli bir 10 numara transferi de şart. Yeni transferler içinde sadece Okay Yokuşlu takıma katkı verebilecek potansiyelde. O da bildiğimiz bir oyuncu zaten! Ya diğerleri..."

"Sivasspor ikinci yarıda çok etkili hücumlar yaptı. Üst üste gol pozisyonlarına girdi. 5'li defans kurgusuyla oynayan Bülent Uygun'un öğrencileri, gerçekten de iyi savunma yapıyor. İki takımın birer şutu da direkten döndü. Maçın hakkı da beraberlikti. Öyle de oldu zaten!"

"Trabzonspor'un bu futbolla ligde ve Avrupa'da işi zor! Bir takımı her maçta kalecisi sırtlıyorsa, ayakta tutuyorsa o takımda büyük sorun var demektir. Abdullah hocam, artık kendini güncelleyip; kalıplarının dışına çıkmayı dene! Cesaretsiz zafer olmaz hocam!"

Trabzonspor’un gol yollarındaki etkisiz performansı ve santrfor eksikliği, teknik direktör Abdullah Avcı’nın üzerindeki baskıyı artırıyor. Bordo-mavili ekip, bir an önce bu eksikliği gidermek için harekete geçmeli.

Muhabir: Ayşe Sancak