Bu sıkıntılı dönemde moralini yüksek tutmaya çalışan tecrübeli teknik adam, takımı yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir çaba harcıyor. Camiadaki olumsuz havayı dağıtmak ve Trabzonspor’u tekrar kazanan bir ekip haline getirmek için tek düşüncesi, St. Gallen karşısında alınacak galibiyet. Abdullah Avcı, kadronun tam anlamıyla oturması ve eksiklerin giderilmesiyle birlikte sonuçların da olumlu yönde değişeceğine inanıyor.

Önemli Bir Fırsat: St. Gallen Maçı

Avcı, UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu'nda 22 Ağustos Perşembe günü deplasmanda oynanacak olan St. Gallen maçını, kötü gidişata dur demek için önemli bir fırsat olarak görüyor. Bu maçtan alınacak galibiyetin, hem takımın moralini düzelteceğine hem de motivasyonu artıracağına inanan Avcı, takıma katılacak yeni isimlerden çok bu maça odaklanmış durumda.

Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil Umut Bozok'tan Samimi İtiraf! Bu Oyun Bizim İstediğimiz Trabzonspor Değil

Rakibi Yakından Takip Ediyor

Trabzonspor’a göre Avrupa’da ve kendi liginde daha fazla maç oynayan St. Gallen’i yakından takip eden Abdullah Avcı, İsviçre temsilcisinin bu sezon oynadığı 8 resmi maçı da detaylı bir şekilde inceledi. Rakibin oyun formasyonlarını ve stratejilerini analiz eden deneyimli teknik adam, bu bilgileri teknik ekibiyle paylaşıyor ve antrenmanlar dışında da oyuncularına rakip hakkında bilgi veriyor.

Abdullah Avcı, St. Gallen karşısında alınacak olası bir galibiyetle, takımını tekrar doğru yola sokmayı ve Trabzonspor’u başarılı günlerine geri döndürmeyi hedefliyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN