Onuachu Transferinde Sona Doğru: Taraftar Baskısı ve Göztepe'nin Hamlesi Onuachu Transferinde Sona Doğru: Taraftar Baskısı ve Göztepe'nin Hamlesi

Serdar Aziz için Transfer Hamlesi

Trabzonspor'da gelecek sezonun transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Yabancı oyuncu kuralı nedeniyle kadrosuna mutlaka yerli takviye yapmayı planlayan bordo-mavili yönetim, Fenerbahçe'nin stoperi Serdar Aziz'e kanca taktı. Yönetim, Fenerbahçe'de gözden düşen oyuncu için İstanbul ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin Kolaylık Sağlaması Bekleniyor

Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen Serdar Aziz konusunda Fenerbahçe yönetiminin ayrılıkta kolaylık sağlaması beklenirken, oyuncunun kulübü ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Abdullah Avcı'nın da onay verdiği oyuncu için önümüzdeki günlerde resmi girişimlere başlayacak.

Serdar Aziz: Fenerbahçe'nin ismi her maçta yeter - TRT Spor - Türkiye`nin  güncel spor haber kaynağı

Serdar Aziz'ın Performansı ve İstatistikleri

Serdar Aziz, Fenerbahçe'de forma giyen bir defans oyuncusudur. Güncel performansı ve istatistiklerine bakıldığında, 2023/2024 sezonunda UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3 maça çıktı ve 1 gol attı. Ayrıca %94,67 pas isabet oranıyla oynadı ve 15 top kazanma istatistiği elde etti​​.

Süper Lig'de ise Aziz, 12 maçta görev aldı ve toplamda 872 dakika süre buldu. Bu maçlarda 4 kez kalesini gole kapatırken, ortalama olarak 90 dakikada 0.93 gol yedi. Bu sezon ligde henüz gol atamayan Serdar Aziz, asist katkısı da yapmadı. Defansif olarak da önemli bir katkı sağlayan oyuncu, toplamda 9 gol yemesine rağmen 4 maçta takımının kalesini gole kapatmasına yardımcı oldu​​.

Muhabir: AYŞE SANCAK