Duygusal Veda Mesajı
Kerem Baykuş, veda mesajında Trabzonspor’a olan sevgisini ve bağlılığını dile getirirken şu ifadeleri kullandı:

"Altyapısından yetiştiğim ve formasını giymekten her an gurur duyduğum, hayalini kurduğum şampiyonluğuna büyük bir özlemle şahitlik ettiğim Trabzonsporuma veda etme vakti. Her Trabzonlu çocuğun olduğu gibi benim de her gece hayalini kurduğum, her anı için sabırla beklediğim ve tüm alt yaş kategorilerinde forma giyerek kaptanlık yapma gururunu yaşayarak sizlerin karşısına A takım forması ile çıkma şerefine nail olduğum için kendimi ömür boyu şanslı hissedeceğimi bilmenizi isterim. Bu süreçte üzerimde emeği geçen altyapı ve A takım hocalarımıza, başkanlarımıza, birlikte mücadele etmekten keyif aldığım futbolcu ağabeylerime, kardeşlerime, teknik ekiplerimize, kulüp çalışanlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Trabzon ve Trabzonspor kimliğinin bizim için her zaman gurur kaynağı olacağını belirterek yeni bir meydan okumaya hazırım. Hiç şüphem yoktur ki arkamda yine siz değerli taraftarlarımızın ve camiamızın desteğini hissedeceğim. Hoşçakalın"

Kiralık Performansı ve Trabzonspor Kariyeri
Kerem Baykuş, son iki sezonda 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giydi. Bu dönemde 90 maçta 20 gol ve 15 asist yaparak dikkat çekti. Ancak, Trabzonspor'da A takım forması ile sadece 4 maçta oynayabilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, skora katkı sağlayamadı.

Yeni Bir Başlangıç
Kerem Baykuş, GMG Kastamonuspor ile yeni bir sayfa açarken, Trabzonspor’da edindiği tecrübelerle kariyerinde yeni bir meydan okumaya hazırlanıyor. Bordo-mavili camia, genç oyuncunun bu yeni yolculuğunda başarılı olmasını temenni ediyor.

Trabzonspor’da Gaziantep FK maçı hazırlıkları başladı Trabzonspor’da Gaziantep FK maçı hazırlıkları başladı

Trabzonspor taraftarları, Kerem Baykuş’un veda mesajına sosyal medya üzerinden destek ve iyi dilek mesajları ile karşılık verdi. Genç oyuncunun bu yeni adımı, kariyerinde önemli bir dönüm noktası olacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN