Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, Bornovo Hitabspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor! Hedef 2’de 2 Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, Bornovo Hitabspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor! Hedef 2’de 2

Santrfor transferinde istediği sonucu elde edemeyen Trabzonspor, büyük bir hamle yaparak Hollandalı yıldız Memphis Depay ile yeniden temasa geçti. Hollanda basınında yer alan haberlere göre, bordo-mavili ekip, Atletico Madrid’den ayrılma kararı alan Depay ile 2+1 yıllık bir sözleşme üzerinde anlaştı. Sözleşmedeki 1 yıllık opsiyonun Trabzonspor tarafında olacağı da belirtiliyor.

Depay’ın en geç 26 Ağustos Pazartesi günü Türkiye’ye gelerek Trabzonspor için sağlık kontrollerinden geçeceği öğrenildi. 1.78 metre boyundaki santrfor, geçtiğimiz sezon İspanyol devi Atletico Madrid formasıyla 31 resmi müsabakada sahaya çıkmış, bu maçlarda 9 gol ve 2 asist ile skora katkı sağlamıştı.

Trabzonspor’un Depay hamlesi, taraftarlar arasında büyük heyecan yaratırken, bordo-mavili ekibin hücum hattına yapacağı bu önemli takviye, takımın hedeflerine ulaşmasında kilit rol oynayabilir. Transferin resmiyete kavuşması için gözler 26 Ağustos’a çevrildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ