Trabzonspor'un İlgisi ve Sumudica'nın Yorumları
Geçtiğimiz yıllarda Trabzonspor'un transfer gündemine gelen Rumen orta saha oyuncusu Adrian Şut hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Rumen teknik direktör Marius Sumudica, Trabzonspor’un geçen yıl kendisiyle iletişime geçerek Şut'un performansı hakkında bilgi aldığını belirtti. Sumudica, "Trabzonspor yetkilileri bana Adrian Şut hakkında ne düşündüğümü sordular ve ben de ona övgüyle bahsettim. O zamanlar Şut’un oyun stilini beğenmiştim ve onu olumlu şekilde değerlendirdim," dedi.

Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı

Trabzonspor'da Adrian Sut hamlesi! Teknik heyetten tam not... - Aspor

Sumudica'nın Eleştirileri
Son dönemde Steaua Bükreş’in performansını değerlendiren Sumudica, Şut’un son durumuna eleştirilerde bulundu. "Şut büyük bir düşüş yaşıyor. Şampiyonlar Ligi'ne çıkmak için böyle orta saha oyuncuları yeterli değil. O dönemde Trabzonspor'un ilgisini çektiği için ondan olumlu bahsetmiştim, ancak şu anki performansı konusunda endişelerim var," ifadelerini kullandı.

Trabzonspor, Adrian Sut için fiyatı belirledi - Trabzon Haber Sayfası

Sonuç ve Gelecek Beklentileri
Trabzonspor'un, Adrian Şut hakkında Sumudica'dan aldığı geri bildirimler doğrultusunda nasıl bir karar vereceği merak konusu. Şut'un performansı, gelecekteki transfer stratejileri açısından önemli bir etken olabilir.

Muhabir: AYTEKİN AKAY