Başkan Ahmet Kaya: "Projelerimiz Teşvik Oluyor"

Başkan Kaya, açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Yola çıktığımız günlerde Trabzon'umuza birbirinden güzel vaatler vermiştik. Ayağı yere basan, yapılabilecek, milletin derdine derman olabilecek işler yapalım istemiştik. Böyle uçan, kaçan, hayal projeler değil. Bazıları ‘bunlar ufak şeyler’ dediler ama bugün memleketin ve milletin içinde bulunduğu duruma baktığımız zaman, hiç de ufak şeyler değil. Mesele, millete, insanlara dokunmak. Mesele milletin derdine derman olabilmek. Seçildiğimiz günden bugüne ve son güne kadar bu gayret içinde olacağız. Ve Allah'ın izniyle söz verdiğimiz bütün projelerimizi de gerçekleştireceğiz,” dedi.

Esnaf Mağdur Olmayacak

Başkan Kaya, sosyal belediyecilik uygulamalarını hayata geçirirken esnafın durumunu gözettiklerini ve onların ticaretine zarar vermeyecek şekilde projeleri gerçekleştirdiklerini vurguladı. “Halk ekmek uygulamamızın ilk adımını atmış oluyoruz. Bu şehirde yüzlerce bakkalımız var. Onları mağdur etmememiz lazım. Fırıncı esnafı var, onları mağdur etmememiz lazım. Ama vatandaşın mağduriyetine de derman olacak bir uygulama yapmamız lazım. Bu saydığımız üç ayaklı meseleyi doğru yönetebilmemiz lazım. Bakkalı, fırıncı esnafımızı mağdur etmeden vatandaşı da ucuz ekmekle buluşturacak bir uygulama yapmamız lazım,” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Mustafa Bak: "Halkımız İçin Projeler Geliştiriyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ise, Ortahisar halkı için sosyal belediyecilik anlayışıyla örnek hizmetlerin devam edeceğini söyledi. “Trabzon'da değil, ülkemizin her tarafında, her köşesinde bu iktidarın yarattığı derin bir yoksulluk yaşanıyor. Alım gücü ciddi şekilde düşmüş. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyecilik politikaları üzerinden ‘Halk Ekmek’ gibi ‘Kent Lokantası’ gibi hizmetlerle birçok alanda halka destek olmaya, onların sorunlarını çözmeye yönelik gayret gösteriyoruz. Halkımızın ucuz ve kaliteli gıdaya ulaşabilmesi için büyük emek sarf ediyor ve projeler geliştiriyoruz. Vaatlerimizi yerine getireceğiz. Çünkü halkın buna ihtiyacı var,” dedi.

200 gramlık ekmeğin, 10 TL yerine 8 TL’den satıldığı Halk Ekmek büfesi, Pazar günleri dışında her gün saat 07.00-10.00 ve 15.00-17.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Ziraat Bankası günler sonra bitecek dedi! Başvuran emekli parasını alacak Ziraat Bankası günler sonra bitecek dedi! Başvuran emekli parasını alacak

Muhabir: BİROL SANCAK