Adana Demirspor forması giyen Emre Akbaba, Eyüpspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi Beşiktaş Maçıyla Esen Fırtına, Taraftarına Umut Verdi

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız’dan Açıklama

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, imza töreninde yaptığı açıklamada, "Emre Akbaba kendisini ülke futboluna kanıtlamış, A Milli Takım'a kadar yükselmiş önemli bir futbolcu kardeşimiz. Biz de Süper Lig'e yükseldikten sonra transfer listemizi oluştururken aklımıza ilk gelen isimlerden biriydi. Bu imza ile 1 aydır Emre Akbaba ve menajeri ile yürüttüğümüz transfer sürecini başarılı bir şekilde noktalamış olduk. İnşallah Emre kardeşim, Süper Lig'de bize çok katkı sağlayacak. Transferin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Emre Akbaba'nın Düşünceleri

31 yaşındaki futbolcu Emre Akbaba ise düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: "Süper Lig'e süper bir giriş yapan Eyüpspor’un süper kadrosunun içinde yer alacağım için çok mutluyum. Tarihi ve semt kültürüyle lige heyecan katacak olan Eyüpspor’un başarısı için takıma katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

Transferin Detayları

Emre Akbaba ile 2 yıllık sözleşme imzalanarak, Eyüpspor’un kadrosu daha da güçlendi. Bu transfer, Eyüpspor'un Süper Lig'de iddialı bir başlangıç yapma hedefini bir kez daha gözler önüne seriyor. Emre Akbaba'nın tecrübesi ve kalitesi, yeni takımında büyük katkı sağlayacağına dair güçlü sinyaller veriyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU