Süper Lig'de Alanyaspor formasıyla geçtiğimiz sezon 35 maçta 13 gol ve 6 asist yaparak toplamda 19 gole direkt katkı sağlayan 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Oğuz Aydın, Galatasaray ile anlaşmaya varmak üzere. Başkan Özbek'in, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile yapılan pazarlıkları bizzat yönettiği ve para artı takas formülü üzerinde anlaşıldığı belirtiliyor. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Trabzonspor'da Umut Bozok Gidiyor Onun Yerine Yıldız Geliyor: Dev Takasta Anlaşma... Trabzonspor'da Umut Bozok Gidiyor Onun Yerine Yıldız Geliyor: Dev Takasta Anlaşma...

Oğuz Aydın'ın adı, başlangıçta Trabzonspor ile anılmış, ardından Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da ilgisini çekmişti. Ancak Galatasaray Başkanı'nın devreye girmesiyle birlikte, sarı-kırmızılıların transferde öne geçtiği ifade ediliyor. Oyuncunun Galatasaray'a olan isteği ve kulüp ile olan yakın temasları, transferin Galatasaray lehine sonuçlanabileceğini gösteriyor.

Transfer sezonunun başlamasıyla birlikte, Oğuz Aydın'ın geleceğiyle ilgili gelişmelerin yakından takip edilmesi bekleniyor.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN