Ünlü spor muhabiri Fabrizio Romano'nun haberine göre, Barcelona, Bayern Münih ve Liverpool gibi dev kulüplerde forma giyen Thiago Alcantara, profesyonel futbolu bırakma kararı aldı. Bu karar, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı ve geniş bir kesim tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde Şenol Güneş’in Kanat Forvet İsteğine Rağmen Paul Onuachu Transferi Gündemde

KAPSAMLI KARİYER Barcelona'nın altyapısından yetişen Alcantara, burada gösterdiği performansla Bayern Münih'e transfer oldu ve Alman devinde de büyük başarılar elde etti. Son olarak Liverpool forması giyen ve burada da etkili performanslar sergileyen İspanyol yıldız, futbolseverlerin hafızasında unutulmaz anılar bıraktı.

TRABZONSPOR İLE BAĞLANTISI

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde adı Trabzonspor ile anılan Alcantara, Karadeniz ekibine transfer olacağı yönündeki söylentilerle gündeme gelmişti. Ancak bu transfer gerçekleşmemişti. Şimdi ise Alcantara'nın emeklilik kararı alması, Trabzonspor camiasında da büyük yankı uyandırdı.

Thiago Alcantara'nın bu ani kararı, futbol dünyasında büyük bir boşluk bırakacak gibi görünüyor. Alcantara'ya, kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar diliyoruz.

Muhabir: AYŞE SANCAK