Avrupa'da sezonların sona ermesiyle birlikte transfer piyasası hareketlenirken, Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan Muhammed Cham'a Fransa'dan bir talip çıktı. Live Foot'un haberine göre, Nantes teknik direktörü Antoine Kombouaré, hücum hattını güçlendirmek için Cham'ı transfer etmeyi planlıyor. Haberde, Cham'ın hücum hattına katacağı değer ve beklentilerine vurgu yapılıyor.

Muhammed Cham transferinde yeni gelişme - Trabzonspor'a olumlu dönüş |  Transfermarkt

Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı Şenol Güneş’in Ekip Kurma Çalışmaları Sarsıldı

Clermont Foot'un Ligue 2'ye düşmesinin ardından takımdan ayrılması beklenen 23 yaşındaki oyuncunun performansı da dikkat çekiyor. Bu sezon Ligue 1'de 33 maçta 8 gol ve 4 asistlik bir performans sergileyen Cham, Nantes'in dikkatini çekmeyi başardı.

Fransız Basını Duyurdu! Trabzonspor Muhammed Cham'ı Bitiriyor! -  Trabzonspor Haber | Son Dakika Trabzonspor Transfer Haberleri, 2023 TS  Trabzonspor Haber

Trabzonspor'un gelecek planlarında önemli bir rol oynaması beklenen Cham'ın Nantes'e gitmesi durumunda bordo-mavili takım, asistlerini artık Mostafa Mohamed'e yapacak bir 10 numara arayışına girebilir. Bu transfer gelişmesi, Trabzonspor'un yaz transfer dönemindeki stratejilerini etkileyebilir.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU