Onuachu ve Cham İçin Girişimler Devam Ediyor

Ertuğrul Doğan, “Hocamızın şu ana kadar değerlendirdiği 14-15 oyuncu var. Bu oyuncuların tamamını alacağız diye bir şey yok. 8 transfer yaptık, 4-5 oyuncu daha hedefimizde. Liste kesin ve oyuncular belli. Onuachu ve Muhammed Cham isimleri medyaya yansıdı. Bu iki oyuncu için girişimlerimiz sürüyor. Ayrıca ismi bilinmeyen oyuncularla da anlaşma sağladık ama kulüplerle görüşmeler devam ediyor. Yarın da olabilir, pazar da olabilir. Önemli olan takımın ihtiyaçlarını karşılamak ve fırsat transferi yapmamaktır” ifadelerini kullandı.

Göztepe'den Paul Onuachu hamlesi - Trabzonspor'u üzen girişim |  Transfermarkt

Paranın Önemi ve Şampiyonluk Vurgusu

Başkan Doğan, şampiyonluk yolunda yapılan harcamaların önemine değindi: “Her zaman söylemişimdir, şampiyonluk için gerekli olan desteği vermek zorundayız. Resmi çektiren değil, parayı veren önemlidir. Kişisel desteklerle takımımızı şampiyon yaptık. Futbolcuların serbest kalması riskine karşı önlem aldık ve gerekli oyuncuları transfer ettik. Hocamın ‘Edin Vişça’yı al’ dediği transferi de gerçekleştirdik. Önemli olan bu takımı şampiyon yapabilmek” dedi.

Muhammed Cham transferinde yeni gelişme - Trabzonspor'a olumlu dönüş |  Transfermarkt

Hacıosmanoğlu'nun Cesareti ve Federasyon Seçimi

Trabzonspor'dan TESOB'a Ziyaret: Gelecek Planları Masaya Yatırıldı Trabzonspor'dan TESOB'a Ziyaret: Gelecek Planları Masaya Yatırıldı

Federasyon seçimi hakkında da konuşan Doğan, “Asıl başarı İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin cesaret göstererek aday olmasıdır. Bu dönemde yaşanan adaletsizlikler, güven kaybı ve saygı eksikliği gerçekten üzücü. Kimsenin kimseye inanmadığı, güvenmediği bir ortamda cesaret gösterdikleri için Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Muhabir: AYTEKİN AKAY