Onuachu Transferinde Sabırlı Olmalıyız

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Onuachu’nun transferi hakkında konuştu. Avcı, "Onuachu ile görüşmemiz oldu. 3-4 gün evvel konuştuk. Bizimle birlikte olmak istiyor. Kulüp fedakârlık yapıyor ama gerçeklerin üzerinden gitmek gerekiyor. Oldu da diyemiyorum, olmadı da diyemiyorum. Sabırlı olacağız. Bakalım süreç neyi gösterecek. Onuachu süreci devam ediyor, herkes olmasını istiyor ancak biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor," dedi.

Transfer Çalışmaları İyi Gidiyor

Abdullah Avcı, transferde oldukça iyi ilerlediklerini belirterek, "Değişimler gerekebiliyor. 3 tane daha oyuncuyu kadroya katabilirsek, birbirine yakın rekabette dengeli kullanabileceğimiz bir durum oluşturacağız. Çalışmalarımız devam ediyor," ifadelerini kullandı.

Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı Papara Park’ta Oynanacak Trabzonspor - Kayserispor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Teklif Detayları

Bu arada Bordo-Mavili ekibin Southampton’a Onuachu için 6 milyon Euro bonservis ücreti ve sonraki satıştan yüzde 25 pay teklif ettiği, ayrıca Göztepe’ye verilmek üzere 2 oyuncu önerdiği öğrenildi.

Sonuç olarak, Trabzonspor’un Onuachu transferi konusunda sabırlı olması gerektiğini belirten Abdullah Avcı, transfer sürecinin devam ettiğini ve olumlu sonuçlanmasını umduklarını ifade etti. Trabzonspor’un transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Onuachu transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merakla bekleniyor.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU