Yeni sezona büyük umutlarla başlayan ancak Avrupa’ya erken veda ederek hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’da teknik direktör konusu çözüme kavuşuyor. St. Gallen maçı sonrası Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından yoğun mesai harcayan Fırtına, Şenol Güneş ile masaya oturmuştu. Yapılan görüşmelerde Güneş ile prensip anlaşmasına varıldı. Efsane ismin resmi olarak Perşembe günü açıklanması bekleniyor. Şenol Güneş ile yeni bir sayfa açmaya hazırlanan Bordo-Mavili ekip, sıkıntılı süreci atlatmanın peşinde. Başkan Ertuğrul Doğan da önceki gün A Spor’da katıldığı programda camianın desteğini beklediklerini belirterek birlik mesajları vermişti.

Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı Trabzonspor, Efsane Başkan Şamil Ekinci’yi Kayserispor Maçında Andı

HÜSEYİN ÇİMŞİR EKİBİNDE OLACAK
Başkan Doğan A Spor’daki açıklamalarında da adeta Şenol Güneş’i tarif eden açıklamalarda bulunmuştu. ‘Şenol Güneş ile çalışırsak ilk defa çalışacağız’ diyen Başkan Doğan, açıklamalarındaki “Burada bize yardım edip abilik yapacak, şehrin dengelerini bilen, bunlar daha önce birçok defa başına gelmiş ve tecrübesiyle atlatmış, neler yapılacağını bilen hocamız hakkında yönetim kurulunun düşünceleri var” ifadeleriyle adeta Güneş’i tarif etmişti. Bu arada Şenol Güneş’in göreve başlaması halinde ekibinde Hüseyin Çimşir, Tolga Zengin, Bayram Bektaş ve Şeref Çiçek gibi isimlerin olması bekleniyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK